Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Огромна група късметлии забогатяха в студиото на Национална лотария и тази събота. Водещите Рая Пакова и Захари Бахаров раздадоха печалби за 1 369 552 лева. Щастливците се замогнаха благодарение на страхотния си късмет и щедрите билети и Лото игри.

Йонка Малева от град Варна откри 14 думи в билет “Кеш кръстословици“ и на момента забогатя със страхотната сума от 250 000 лева. Чекове за печалби от 100 000 лева получиха Борислав Ортакчийски от Пловдив от билет „Супер Лото +“, Асен Зафиров от село Жиленци от “Златните пирамиди 4“, Георги Меразчиев от Казанлък от билет “Лото +“ и Джансел Салим от село Свещари от билет “Златните пирамиди “. Чекове за своите допълнителни печалби от 100 000 лева от “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ грабнаха Христо Христов от София, Ивайло Андреев от Горна Оряховица и Виктор Колев от Габрово.

На печалби от 50 000 лева се радват Цветан Илиев от село Искрец от билет “Под прикритие“, Калина Димитрова от град Варна от билет “Златните пирамиди 4“ и Метие Палангурова от град Севлиево от билет “Карибско съкровище“.

Играта Лото 5/35 “Златната топка“ позлати с 20 000 лева Камелия Калангерова от град Бургас, а Даниела Джоглева от Пловдив, която е изпробвала късмета си в “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ грабна 12 450 лева.

Билет “Супер Лото +“ зарадва с печалби от 10 000 лева Детелина Нинева от село Константиново и Иванка Куманова от град Септември. По 10 000 лева ще харчат и Самет Ахмед       от село Божурово от билет “Карибско съкровище“, Руско Георгиев от град Русе от билет “Златната мина“, Данка Иткова от село Мътеница от билет “Златната 7“, и Стефан Зафиров от село Големо Бучино от билет “Кеш кръстословици“.

“ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ ощастливи с печалби от 6000 лева Юри Терзийски, Даниела Банкова и Ивайло Иванов от София, Пламен Славчев от Варна      , Камен Андреев от село Чепинци и Руска Димитрова от град Раднево. Билет “Американско бинго“ зарадва с печалби от 5000 лева Станимира Солакова от град Асеновград и Мариана Георгиева от град Шумен. “Златните пирамиди 4“ позлатиха с по 5000 лева Надежда Тодорова от град Кубрат и Дарина Гюлева от град Пловдив. Николай Баладжов от София и Танка Ангелова от  Димитровград познаха по 11 думи в билет “Кеш кръстословици“ и също грабнаха по 5000 лева.

Играта “Лото Спорт“ увеличи с 5000 лева бюджета на Васил Георгиев от град Русе. Чекове за суми от 5000 лева грабнаха и Кирил Генов от село Ръжево Конаре от билет “Златното съкровище“, Валентина Петрова от Сопот от билет “Подаръци всеки ден“, Александър Генов от Пловдив от “Супер Лото +“, Иван Сърбинов от град Шивачево от “Лото +“, и Мара Попова от Варна от билет “Златната 7“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.