е пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Страхотен късмет споходи 33-ма щастливци в игрите на Национална лотария и ги изпрати директно в шоуто при щедрите водещи Захари Бахаров и Рая Пакова. Те ги  посрещнаха с чекове за крупни суми. В предаването на 25 февруари бяха раздадени предметни и парични печалби за 1 204 101 лева.

Чек за 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 4“ грабна 24-годишният Николай Николов от град София. “Чувството след печалбата е неописуемо“, каза късметлията, който работи като мениджър екип в кредитна компания.

Билет “Мечтаният дом“ зарадва с апартамент на стойност 100 000 лева Юри Гложенски от град Плевен. С печалби от 100 000 лева увеличиха спестяванията си Мирослав Тончев от село Слокощица от билет “Ново Бинго“ и Добромира Стоилова от град Бургас от допълнителните тегления на играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“.

Чекове за суми от 50 000 лева грабнаха Таня Попкочева от Благоевград от билет “Подаръци всеки ден“, Стоимен Съртлийски от Костенец от билет “Американско бинго“ и Маргарита Обрешкова от София от билет “Кеш кръстословици“. Албена Короджиева от град Пловдив спечели 25 000 лева от oнлайн играта на Национална лотария “Египетско съкровище”.
С печалби от 10 000 лева увеличиха бюджетите си Христина Христова от град Шумен от билет “Карибско съкровище“, Христо Арабов от град Казанлък от играта “Лото 6 от 47“ и Румен Славчов от град Кюстендил от билет “Кеш кръстословици“.

Играта “Лото Спорт“ зарадва със страхотна печалба от 7500 лева Венета Костадинова от град София, а с по 5000 лева Маргарита Недялкова от град София и Теодора Иванова от град Бургас. Шестима късметлии, познали петици и страната на монетата в играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ получиха чекове за страхотни печалби. По 6000 лева грабнаха Йордан Христов от София, Иванина Лилова от Велинград и Атанас Димитров от Пловдив. С печалби от 5000 лева си тръгнаха Даниела Йорданова от Силистра, Трайко Симеонов от  Пещера и Лиляна Петкова от Сухиндол.

Билет “Супер Лото +“ изненада с печалби от 5000 лева Тодор Стоянов от Добрич, Съби Велев от  Стара Загора и Роза Георгиева от Казанлък. Билет “Златната 7“ направи същата изненада на Красимир Асенов от село Вакарел, Петко Иванов от София и Дафина Захариева от град Габрово. Билет “Американско бинго“ ощастливи с по 5000 лева Иванка Митова от село Садовец и Димитър Казаков от Разград, а билет „Ново Бинго“ донесе същата сума на Красимир Начев от село Шемшево.

На печалби от 5000 лева се радват и Валентин Недков от село Тулово от билет “Карибско съкровище“, Георги Георгиев от Пловдив от “Лото +“, Илийчо Филипов от село Добролево от билет “Златните пирамиди 4“ и Любомир Стоянов от град Велико Търново от играта “Лото 6 от 47“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.