Не пропускайте предаването в събота от 19.30 ч. по NOVA

Eлена Янкова е щастливката, която спечели чисто нов автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета” в предаването на Национална лотария на 25 февруари. 

“Не мога да повярвам, благодаря много”, каза 62-годишната късметлийка, когато се настани в комфортната си придобивка. Елена беше в студиото със своята дъщеря, която я подкрепяше и се вълнуваше заедно с нея. От 3 месеца Елена е пенсионер, а от три години няма собствен автомобил. Работила е 27 години в Националния исторически музей.

Пред щедрите “Сейфове” на Национална лотария пък се изправиха треньорът по тенис Пламен Митев от град София и детската учителка Красимира Голийкова от град Угърчин. Сейфовете финансираха с печалба от 13 000 лева Красимира, а Пламен напусна предаването като победител със сумата от 16 000 лева. 

Щастливецът Иван Стоянов от град Бургас е участникът, който забогатя с 30 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ на Национална лотария. 51-годишният Иван в момента е безработен, а с печалбата ще си  купи кола. Мечтае  за добро бъдеще на децата си и да обиколи света.  Той беше в студиото благодарение на билет “Златната 7“.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.