Любовта си прави шеги с приятелите от риалити сериала тази седмица по NOVA

Забавни недоразумения в любовта очакват героите от "София – Ден и Нощ" в следващите епизоди на риалити сериала, който тази седмица се излъчва във вторник, сряда и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA. Не толкова забавни обаче са те за Дани и Михаела, чиято връзка е сериозно разклатена още в самото си начало. Михаела се чувства все по-несигурна в чувствата на Дани след всичко, което разбира за половинката си. Има ли нещо, което може да спаси взаимоотношенията им?

Неясна е съдбата и на още една връзка – тази на Коко и Йоана. Най-забавният съквартирант е твърдо решен да се бори за своята любима и да я спечели само за себе си. Коки ще получи шанс от съдбата, но дали той ще проработи в негова полза? Конкуренцията също не спи и ще му подготви голяма изненада. Какъв ще е резултатът?

Шегите на любовта ще усетят още както Стела, така и Галя и Бранко. Сестрата на Дани неволно въвлича себе си в странна романтична заблуда. Ситуацията обаче става още по-комично заплетена, когато в нея се забъркват още двама души. Кой ще разплете сложния възел?

Гледайте "София – Ден и Нощ" тази седмица във вторник, сряда и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.