Напредва ли Мишо с любовта и коя е Габи, която застава между Беа и Дидо, научаваме във Vbox7.com

До къде ще стигне връзката на Мишо с Ива? Това ще разберем във втория епизод на новия сезон “Не така, брат!: Целувки по ноти“. Епизодите от уеб тийн сериала може да следите всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.

В новия епизод Мишо ще открие обратна пропорционалност между любовните сцени в романтичните филми и носенето на чорапи. Ще успее ли Мишо да излезе от полето на научната теория и какво ще се случи с неговата връзка - отговорът става ясен във втория епизод на поредицата.

Докато Мишо изпробва серия от подходи, които да дадат тласък на любовния му живот с Ива, неговият брат Дидо напълно се отдава на репетиции за музикалния конкурс за таланти в училището, в което учат главните герои. Това ще разсърди неговата приятелка Беатрис, но Дидо е убеден, че за да спечелят конкурса, той трябва изцяло да се посвети на репетициите.

Интригата се заплита, когато Беа подслушва телефонен разговор на Дидо, в който той споделя, че ще прекара вечерта с Габи. Коя е тя и ще успее ли да измести Беатрис от сърцето на Дидо? Гледайте в новия епизод на “Не така, брат!: Целувки по ноти“ във .

Следете "Не така, брат!" всяка сряда от 16.00 ч. във  Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.