Не пропускайте епизода тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Доверието между партньорите в двойките в риалити сериала “София- Ден и Нощ” ще бъде подложено на големи изпитания. В епизода тази вечер по NOVA отношенията между Митко и приятелката му Стефи се обтягат, след като той разбира за нейното намерение да се снима за еротичен календар. Чаровният свиленградчанин проявява неочакван консерватизъм и забранява на Стефания да участва във фотосесията, организирана от Дани. Как ще приеме Стефи неговият ултиматум и дали това няма да се окаже краят на тяхната връзка?

Изгаряща ревност застрашава и връзката на Боби с Ася. Рокерът изобщо не е доволен, че приятелката му е прекарала нощта у брат си с Антон. Ситуацията се усложнява още повече, когато случайно разбира, че Антон е нейно бивше гадже. Ася влошава още повече положението с нейните лъжи. Боби открива, че тя отново има среща с Антон, докато той си мисли, че е излязла с приятелки. Каква ще бъде неговата реакция?

Гледайте риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.