Каква ще бъде тя, става ясно в риалити сериала тази седмица вече от 22.30 ч. по NOVA

Една неподозирана, но много странна тайна ще бъде разкрита в следващите епизоди на "София - Ден и Нощ" тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA. 

Най-забавният и любопитен съквартирант Коко ще сгафи сериозно пред своите приятели. Ще успеят ли всички да преодолеят грешката му и какви ще са последствията? Но точно когато е заплашен от изгонване от квартирата, той прави изненадващо откритие в апартамента на Боби. Тайната ще му покаже пътя към скрито съкровище, за което никой досега не е подозирал. Чия собственост е находката и каква ще е съдбата ѝ?

Много опасна се оказва и ситуацията, в която попадат Асен, майка му и неговата малка сестричка Вики. Дали има начин да се справят с проблемите, без да се стига до намесата на полиция? 

В сложна дилема се заплита и Боби. Той внезапно разбира, че Ася е крила проблемите с влюбения в нея ученик Дейвид. Боби не може да си обясни, защо тя не му се е доверила и това го провокира да вземе крайно решение. Ще успеят ли двамата да се изяснят?

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук