Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Коки продължава подготвоката за коледното парти в квартирата тази вечер в "София - Ден и Нощ". След като се натъква на коледна украса и опитва неуспешно да осигури елха, той се старае квартирата да придобие коледен вид с помощта на Юлия. Ще пожъне ли партито успех и ще успее ли Коки да впечатли останалите съквартиранти?

След като Симона разбира за симпатиите на Матей от Оги, тя опитва да го отблъсне и го моли да си останат само приятели. Как ще реагира момчето на тази ѝ молба?

Неприятна среща очаква Асен в епизода тази вечер. Доведеният му баща ще опита да види дъщеря си, но младежът няма да му позволи. Как ще се развие техният разговор?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук