Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Незабравимо лято ще имат поредните късметлии в Национална лотария, които грабнаха разкошни печалби от щедрите билети и лото игри. В шоуто на 15 юли по NOVA Захари Бахаров и Олга Модева отново връчиха чековете им до късметлийския щанд на Национална лотария. Чаровните водещи за пореден път доказаха щедростта на Национална лотария и за няколко минути раздадоха печалби за фантастичните 605 000 лева. 

Васка Паликарова от село Розово спечели 200 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони“ на Национална лотария и тази събота получи чек за страхотната сума. “Много съм щастлива“, каза 64-годишната късметлийка и добави, че е вярвала, че ще спечели. Билет “Златните пирамиди за милиони“ зарадва и Румен Динков от град Дупница, но със сумата от 100 000 лева.

Чекове за печалби от 50 000 лева грабнаха Руси Динков от град Варна от билет “Американско бинго 2“, Теодора Стоянова от град Кюстендил от билет “Супер Лото + 2017“ и Ганиме Али от град Кърджали от билет “Златните пирамиди 4“.

Късметлийката Даяна Карамитева от град Смолян спечели 20 000 лева от играта “Египетско съкровище“. Билет “Златните пирамиди за милиони“ зарадва с печалби от 10 000 лева Мила Манова от село Цалапица и Иван Кукуверов от град Велико Търново. Даниела Стефанова от град Варна и Мюмюн Мехмедов от град Асеновград откриха по 12 думи в билет “Кеш кръстословици 2“ и грабнаха по 10 000 лева. 

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха и Рабие Мехмедова от село Сеслав от билет “Златната 7“, Анастасия Кукунова от град Пловдив от билет “Супер Лото + 2017“, и Петра Фотева от град Бургас от билет “Китайски дракон“.

Четирима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и бяха съвсем близо до джакпота от 2 000 000 лева, включващ къща, порше и 10-дневна екскурзия в Дубай. Костадин Костадинов от град Варна, Добромир Иванов от град Нова Загора, Владислав Владимиров от град Шумен и Стоян Стоянов от град Пирдоп спечелиха по 5000 лева. 

Янко Христов от село Козлец, Яна Анастасова от град Дупница и Цветелина Лазарова от град Бургас откриха по 11 думи в  билет “Кеш Кръстословици 2“ и увеличиха бюджетите си с по 5000 лева. Билет “Златните пирамиди 4“ пък донесе по 5000 лева на Зорница Петрова от град София и Марин Нейков от село Поликраище.

На печалби от 5000 лева се радват и късметлиите Мария Манолова от село Куртово Конаре от билет “Лото + 2017“, Ерхан Осман от село Сипей от билет “Супер Лото +“, Ибраим Конедарев от село Абланица от билет “Китайски дракон“ и Афизе Сюлейманова от град Омуртаг от билет “Златната 7“.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.