Не пропускайте старта на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

17 български звезди ще влязат в най-известната Къща в България за най-любовния сезон на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Какви изненади е подготвил Големият брат  в покоите им разкри водещата на риалитито Алекс Сърчаджиева броени часове преди старта му.

“Тази година Къщата е много по-голяма и с по-голям двор. Ще има места, където Съквартирантите ще се усамотяват, тъй като това е любовен сезон”, разказа Алекс.

Разгледайте снимки с интериора на Къщата на VIP Brother ТУК

В Къщата е създаден приятен и  романтичен кът, където Съквартирантите ще могат да пият кафе или чай и да обсъждат темите, които ги вълнуват или да говорят с любимия си.

“Ще има специални кътове за пушачи, тъй като всяка година в Къщата има проблем между пушачи и непушачи. За пръв път фитнесът и басейна ще бъдат разделени”, отбеляза водещата на VIP Brother.

Вниманието привлича телефонна кабина, поставена в  двора, която ще има “специално предназначение” по време на сезона, а какво е то зрителите ще разберат много скоро.

Как ще изглежда Къщата на VIP Brother 2017, може да видите ТУК

“Освен основната спалня, сред помещенията в Къщата е създаден и отделен апартамент за двама души. Кои ще са те, ще разберем довечера. А в апартамента  има врата, но докъде води тя? Сигурна съм, че крие тайна, но каква е тя ще стане ясно след старта на VIP Brother”, загатна Алекс Сърчаджиева .

Какви тайни разкри още Алекс Сърчаджиева за Къщата, гледайте във видеото от “Здравей, България”.

Не пропускайте да видите какви изненади очакват Съквартирантите на старта на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на предаването.