Най-известната Къща в България ще приеме своите нови обитатели с абсолютно обновен интериор

Тази вечер е бляскавият старт на най-любовния VIP сезон на Big Brother. Докато бъдещите Съквартиранти са в изолация в столичен хотел и с трепет очакват да прекрачат прага на най-известната Къща, зрителите на NOVA вече имаха възможността да я разгледат. Водещата на шоуто Алекс Сърчаджиева направи пълна обиколка на Къщата тази сутрин в “Здравей, България“. Тази година “любовното гнездо“ на звездите е значително по-голямо и с много нови помещения. Алекс показа разширения двор, в който се помещава специален апартамент за двама от Съквартирантите, както и джакузито, което е напълно нов елемент за VIP Къщата.

Един от първите обявени участници Дани Петканов показа как се подготвя за приключението, наречено VIP Brother. Камера на новините го посети в хотелската стая и надникна в багажа му, а той призна, че няма представа какво има в него, защото е бил приготвен от майка му.

Останалите имена, които Big Brother изненадващо издаде само преди няколко дни, са на певицата Сашка Васева, хип-хоп изпълнителят от група “СкандаУ“ Тото, диетоложката на звездите Енджи Касабие и талантливата дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз. Кои са останалите Съквартиранти, ще разберем още тази вечер.

Само след няколко часа дългоочакваният любовен сезон ще стартира, а прекрасната нова Къща ще се напълни с цяло съзвездие от знаменитости. Дали Big Brother ще ги изненада още първата вечер, предстои да разберем тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на предаването.