Този вторник в 21.00 ч. по NOVA към звездната компания ще се присъединят още двама Съквартиранти, а зрителите ще проследят развоя на първата тайна мисия в Къщата

“Big Brother готви любовен капан за двама VIP Съквартиранти. Едно красиво момиче и един млад мъж, които поставиха край на връзката си преди година, ще трябва да изкупят греховете си един към друг”, разкри водещият на най-популярното риалити в България Ники Кънчев минути преди неговия старт.

Снимки от старта на VIP Brother може да разгледате ТУК

Пионерът прекрачил VIP прага бе "Лудият репортер" Даниел Петканов, който сподели, че не иска да мисли върху предизвикателствата, пред които Big Brother ще го изправи. "Той е непредвидим, може да се очаква всичко от него и 200% ще има прецакани", смята Даниел, но е готов да се забавлява през своя престой в Къщата и да излекува разбитото си сърце. 

Но явно Big Brother има други планове за големия провокатор от малкия екран. Вторият Съквартирант, който влезе в Къщата, е бившата му приятелка Александра Богданска. 

"Влизам с цел да изчистя името си. Чувствам се, както преди да направя много страшна каскада. Сякаш се гмуркам в дълбокото, в необятното и не знам какво ще изплува", сподели младата дама и заяви, че вече няма чувства към Даниел, който ѝ е "безразличен".

Изненадите на Big Brother обаче не спряха дотук. На Даниел и Александра бе възложена първата тайна мисия през любовния сезон на шоуто, за да изкупят греховете от "скандалната си раздяла". 

Снимки на VIP Съквартирантите вижте ТУК

Двамата трябва да накарат двама от другите VIP Съквартиранти, които той им посочи, да се "превърнат в сродни души" до края на вечерта. Ако успеят, те ще бъдат опростени, но провалят ли се, Големият брат ще превърне "живота им в ад".

Трета прага на Къщата прекрачи поп фолк иконата Сашка Васева. Тя се оказа и единият от Съквартирантите, които Даниел и Александра трябваше да съберат в двойка.

"Влизам в Къщата с нагласата да бъда позитивна, да раздам любов, да пея. Няма да ги дразня, искам да им правя добрини. Ако мога да кажа така – и слугиня съм готова да бъда, но това е VIP Brother, изненади има винаги и не знам", сподели певицата.

"Влизам в Къщата на VIP Brother, за да се забавлявам така, както ми се иска и така, както мога само аз". Това заяви четвъртата участница във VIP Brother - певицата Мария, пред Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

"Имам човек до себе си в момента – чувствам се влюбена, обгрижвана и щастлива жена. Аз нося любовта вътре в себе си и мога смело да се нарека една подвижна любов", разкри поп фолк дивата.

Петият Съквартирант - модната икона Миглена Каканашева – Мегз, също смята, че вече е срещнала любовта и няма да я открие във VIP Brother.

"Цяла седмица мисля защо влизам в Къщата на VIP Brother. Ако трябва да бръкна най-навътре в мен и да ви кажа – когато животът ми е пред камерите и всички хора го гледат, това е най- хубавата емоция, която моето съзнание разпознава. Не знам дали сте го изпитвали, обаче това е за мен най-голямото чувство", разкри Мегз и добави, че "от мен може да очаквате всичко. Аз самата не знам какво да очаквам – влизам и, както обикновено казвам, скачам, пък дано да изплувам този път".

Шестият участник в най-любовния VIP сезон на Big Brother e известният танцьор Алфредо Торес. "Влизам в Къщата на VIP Brother, за да видят хората как един човек може да бъде позитивен и спокоен. Аз не съм капризен, единственото, което малко ме притеснява, е, че на масата обичам да имам разстояние – от малък съм така. Искам разстояние наляво и надясно, и навсякъде. Ще си стоя гладен, може би. Надявам се да стане голям празник вътре в Къщата", сподели звездата с латино темперамент. Лъчезарният кубинец бе и Съквартирантът, който Даниел Петканов и Александра Богданска трябваше да съберат в двойка със Сашка Васева.

Участието в най-популярното риалити се оказа повод Тото от група "СкандаУ" да възкликне: "Влизам в Къщата на VIP Brother. Виж ме, мамо, успях!". Известният рап изпълнител влезе седми във VIP покоите и разкри, че се "пали от простотията – като са тъпи хората". "Не се сдържам и скачам като малко дете. С кифлите нямам проблем, имам проблем с мъжете кифли", заяви Тото пред Ники Кънчев, но добави, че няма да се конфронтира, ако попадне на кифли в Къщата.

"В Къщата нещото, което не мога да направя и не мога да си позволя, е да спя в една обща стая, заедно с други мъже, защото ще изляза разведена", заяви Съквартирант №8 - Енджи Касабие. "Ливанската принцеса", която се грижи за диетите и формата на звездите, смята, че вече е открила своя принц и едва ли VIP Brother ще промени това. Тя няма да си позволи да флиртува с другите участници.

Светският журналист Антон Стефанов е деветият участник в най-популярното риалити в България. "Винаги, когато са ми казвали "Време ти е да влизаш в Къщата", аз съм повтарял: "Не, това никога няма да ми се случи." И сега може би мнозина ще ме приемат като долен, мръсен лъжец. Човек се променя и все пак узрява един ден да влезе във VIP Brother. Аз ще бъда деспот за много от Съквартирантите". Това сподели известният хроникьор на звездите и заяви, че ще накара останалите участници във VIP Brother да разкрият най-съкровените си тайни.

Своят меден месец в Къщата на Big Brother ще изкара носителката на титлата "Мис Силикон" и поетеса Джулиана Гани, която беше изпратена до прага от своя съпруг Станимир. "Влизам във VIP Brother, защото за мен това е голямо предизвикателство. Сърцето ми ще се пръсне от притеснение, силиконът ми ще се загуби. Самата аз ще изпитам моя характер. Мога да търпя много, но когато ми прелее чашата, става страшно", разкри красивата дама. 

Единадесетият VIP Съквартирант е един от най-желаните ергени в България - бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни. "Забърквали са името ми с Преслава, Елена Паришева, с няколко от фолк гилдията, но ние сме просто приятели и до там. Наричали са ме плейбой, но всъщност съм един нормален мъж. В момента съм ерген. Любовта я чакам всеки един момент, дано да се появи", разказа младият мъж. "В Къщата искам да се забавлявам и да ми е весело.  Ще има жени, ще видим вътре какво ще стане – явно ми е писано да вляза точно в любовния сезон", сподели Цуни.

"Мога да бъда по-добър, може да бъда по-лош, даже много лош.", заяви шеф Борис Петров, който също ще провери какво ще му поднесе най-любовният VIP сезон на Big Brother. "Имам хаплив език, това е факт. Когато си силен и не ти пука, си свободен и можеш да кажеш "Ето това съм аз". Не съм отмъстителен, но никога не съм казвал, че някой може да ме води за носа и да го търпя. Не съм светец", сподели известният кулинар.

Българският Роналдо също успя да уцели вратата на VIP Brother. Футболистът Даниел Златков, известен не само с изявите си за "Миньор" Перник, "Славия", "Болуспор" Турция и "Ботев" Пловдив, но и с учудващата си прилика с португалската спортна звезда, е Съквартирант №13. "Участието във VIP Brother ще е най-трудното ми състезание до момента, защото е абсолютно ново за мен и е много различно от футбола. Много бих искал да победя", сподели спортистът. 

Известната поетеса и писателка Ваня Щерева смята да напише своя любовен роман в Къщата през този сезон. "Заглавието е "Дали е възможна любовта?", а стилът е хорър", пошегува се Ваня. "Предаването ми е любов от първото издание и не се срамувам да го кажа, защото много хора го хейтят, т.нар. интелектуалци. Влизам в Къщата на VIP Brother, защото ние всички сме като един футболен запалянко, който чопли семки на трибуните и псува футболиста защо не е вкарал тоя гол. Той е убеден, че ако той е на терена, ще вкара гол. Явно е дошло времето да сляза на терена и да видим ще го вкарам ли тоя гол или няма", сподели мотивите за своето участие поетесата.

Музикантът Дани Милев даде заявка да бъде солистът във VIP Brother и попита дали наистина Големият брат вижда всичко, когато се отправи към неговите покои. "Нямам притеснения за влизането в Къщата на VIP Brother. Важното е алкохол да има... Шегувам се", разказа с усмивка композиторът, но призна, че "когато види хубава жена, чисто физически, това е самата истина, се задъхва, а вътре в Къщата, предполага, ще има много изкушения". 

"Една истинска звезда ще слезе от небосклона, за да влезе в Къщата". Така Ники Кънчев представи Съквартирант №16 - обичаната певица Маргарита Хранова. "Мога да бъда и майката на Къщата, зависи от децата", смята естрадната легенда. "Не ме притеснява това, че ще бъда най-възрастният участник във VIP Brother, това е само на години, в никакъв случай няма да им се дам на младите. Обичам да съм център на внимание, обичам да се смея, разказвам много вицове", разкри Маргарита Хранова. 

Big Brother обаче не остави много време на Съквартираните, за да се опознаят. Почти веднага след като Маргарита Хранова влезе в Къщата, Големият брат възложи на звездите да се разделят по двойки, като всеки трябваше да избере своята сродна душа. С малко помощ от Даниел Петканов Сашка Васева се спря на Алфредо Торес, но призна, че не е сигурна в своя избор. Дали Big Brother ще признае мисията за успешна?

Първата страница от любовния сезон е вече факт, а как ще продължи сюжета в прекрасната нова Къща, предстои да разберем. Този вторник в 21.00 ч. по NOVA към звездната компания ще се присъединят още двама Съквартиранти, а зрителите ще проследят развоя на първата тайна мисия в Къщата. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на предаването.