Не пропускайте новия епизод от специалния сезон тази неделя от 17.00 ч. по NOVA

В последния епизод на специалния сезон на "Сделка или не" за каръци участва Владимир от Ловеч. Влади получи втори шанс да участва в играта, след като при предишното си участие спечели 1 лв., отказвайки оферта от 20 000 лв.

Така той имаше възможност да спечели по-голяма сума. След като отказа две оферти от 4000 и 4500 лв., Влади смени кутията си и на финала при него имаше 900 лв.

Както е известно, в специалния сезон Банкера е избрал да даде шанс на каръците, които през годиите са си тръгвали от предаването с монета или предметна награда. А те играят срещу него за 1 килограм злато, което е най-голямата награда в тези епизоди.

Тази вечер втори шанс ще има емоционалната Вероника. В играта си преди две години тя искаше да спечели пари, които да дари на дом за сираци. За съжаление сумата от 0,50ст., която беше накрая в нейната кутия нямаше как да осъществи мечтите й.

Какво ще се случи, ще успее ли този път да надхитри Банкера и какво ще спечели – гледайте тази вечер "Сделка или не" от 18.00 ч. по NOVA