Битките в Къщата започват да се водят на няколко фронта

Тази вечер във VIP Brother live от 21.00 ч. по NOVA Съквартирантите за първи път ще изпълнят церемонията по номиниране. Всеки един от тях ще посочи по двама участници, които искрено иска да напуснат шоуто, а дали Big Brother ще позволи на останалите да видят кой и защо ги е номинирал, предстои да разберем.

За по-малко от две седмици, смехът и забавленията в най-известната Къща почти напълно бяха изместени от скандали и разделение. Тази вечер ще станем свидетели на новия конфликт, който се заформя в домакинството – тази между Мегз и Мария. По време на живото предаване в понеделник, Мария отказа специалното благотворително предизвикателство на Big Brother, но въпреки това помогна на каузата с 3000 лева. Някои от Съквартирантите приеха тази постъпка като изключително благородна, но не и Мегз. Довечера ще видим как решението на Мария ще стане повод за размяна на остри реплики и обидни квалификации между двете, след което певицата ще се изповяда пред най-близките си хора в Къщата – Ваня и Цуни, за тежкия период, който изживяла след последната си връзка.

Конфликтите в Къщата няма да приключат дотук. Тайната мисия на близначките Алекс и Влади ще постави изгонената Влади пред различни предизвикателства. Тя ще трябва да се разменя със сестра си и да прави пакости на Съквартирантите. Една от тези на пръв поглед безобидни закачки обаче ще предизвика истинско цунами в Къщата, а главно действащо лице отново ще е Шеф Петров.

Какво ще отприщи гнева и разочарованието на Шефа? Как се развива мисията на Алекс и Влади? Кои ще бъдат номинираните Съквартиранти след първите редовни номинации във VIP Brother 2017, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.