Темите в предаването от 8.00 ч. по NOVA

В "Събуди се" тази събота с Мирослава Иванова зрителите ще видят: "Опозиция в опозицията" - или защо червеният милионер Георги Гергов отправя остри критики към партиините лидери? За ролята му в БСП и има ли политическо бъдеще: очаквайте интервюто на Мира Иванова. И още: 

Колко важна е националната сигурност на България в приоритетите на правителството? Говори министърът на отбраната Красимир Каракачанов. За войната на инстутуциите и престрелките между президент и премиер.

Маргарита или коя е жената до Тити Папазов? За пръв път тя говори сама пред Ива Софиянска – Божкова. Историята на едно /не/обикновено семейство ще бъде представено таиз събота. За мъжкото царство, в което живее тя и за битката да осиновиш дете - очаквайте емоционалната изповед на Маргарита Папазова.

След това Краси Боев и Мира Иванова разказват как се създава мединийния продукт наречен "Сузанита". Краси Боев отива на участие с 14-годишната певица в нощен клуб, а Мира Иванова се среща с родителите ѝ. Каква е снимката на едно поколение и какво може да е бъдещето на едно дете, което мечтае да стане звезда?

Да копнееш за България. Очаквайте Силви Вартан.

За финал – на кого Дара Йотова казва "Недей”.Новият хит на певицата – първо в "Събуди се”.

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.