Темите и гостите в предаването тази неделя от 8.00 ч. по NOVA

В "Събуди се" тази неделя при Лора Крумова ще видите един от най-обичаните български актьори Васил Василев –Зуека  без Димитър Рачков в интервю за превъплъщенията му от  "Ку-Ку” до "Господари на ефира“, сцената на "Като две капки вода“ и новото начало.

Георги Стайков, който през 80-те плени едно цяло поколение с ролята му във филма ”Вчера”, се изповядва тази неделя пред Мариян Станков – Мон Дьо. Сега звездата му изгрява отново в най-новия български филм на Илиян Джевелеков ”Въздесъщият”. За киното, любовта, бунтарството, живота на емигрант - актьорът говори за живота такъв, какъвто е.

Кой са личностите и съдбите зад клеймото “народен враг” представя и тази неделя Миролюба Бенатова в рубриката си. Две поколения “врагове по наследство” ще разкажат как е постъпила с тях социалистическата власт.

В късия си разказ Мария Йотова разказва историята на един от малкото български plus size модели. Пам Велидис разбива представата за моделите, както и клишетата за това какво приемаме за красиво.

Може ли една папарашка снимка да промени живота ти? Актьорът от “Откраднат живот” Стоян Алексиев в откровен разговор с Галя Щърбева, след като през лятото беше заснет в центъра на София в компанията на млада актриса.

Ексклузивно през Краси Боев една майка разказва как бившият й мъж е отвлякъл детето й. Това е синът на Стойчо Младенов – Александър, който продължава  да е в неизвестност .

Не пропускайте "Събуди се" в неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.