Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на специалния сезон на “Сделка или не“ за каръци участва шампиона на България по стрелба с пистолет Стоян. Младежът получи втори шанс да участва в играта, след като при предишното си участие спечели 50 стотинки, отказвайки оферта от 7000 лева.  

Твърдо решен този път да вземе на Банкера възможно най-много пари, Стоян отказа оферти от 4000 и 3500 лева. Почти накрая на играта той обаче прие оферта от 2000, което се оказа близо до сумата в неговата кутия на финала- 2500 лева и показа на всички, че не е чак такъв карък.

Тази неделя втори шанс в играта ще има художничката Лора. При участието си преди пет години Лора си тръгна с предметна награда – градински ръкавички и заяви, че за пръв път в живота си се чувства карък. Сега в играта предмети няма, но пък има една монета, която може да донесе на Лора още едни ръкавички. Тя ще се стреми да отстрани от играта кутията с монетата, възможно най-рано и да задържи тази с 1 килограм злато до края. Лора е решена да покаже на всички, че неуспеха й в предишното участие е било само лошо стечение на обстоятелствата.

Дали ще успее и какво ще се случи – гледайте тази вечер “Сделка или не“ с водещ Румен Луканов от 18.00 ч. по NOVA.