Вторият напуснал Къщата разказа за своите преживявания в "На кафе"

"Казах във визитката си че съм злопаметен, но не съм отмъстителен. Честно казано в трите седмици прекарани в Къщата нямам отрицателни случки, които да ме накарат да изпитвам лоши чувства към някого. Всеки от хората, които виждаме на екрана има свой собствен характер и усещане за света. Най-големият враг на всеки от тях е егото им" - това заяви Дани Милев за усещанията си след напускането си от VIP Brother. 

По темата

"Истината е, че аз бях първият, който се залепи за шеф Петров, за да мога да го успокоявам. Дори казах, че първата седмица бях един вид психиатър, който се мъчеше да свали тонуса му, защото непрекъснато имаше провокации към него. Приятел съм с шефа толкова, колкото и с останалите съквартиранти", така музикантът коментира отношенията си с шеф Петров. 

Какво още разказа Дани Милев в "На кафе" може да видите във видеото. 

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.