Не пропускайте развитието на седмичната мисия в дейли епизода този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Третите номинации за този сезон на VIP Brother бяха повече от емоционални, а зрителите станаха техен свидетел в  живото предаване на най-популярното риалити в България. След поредица от жестоки скандали Съквартирантите стреляха на посоки в негативния си вот и само най-недолюбваният човек в Къщата Шеф Петров се спаси от него. Броени часове преди номинациите Петров призова звездите да го номинират, а този опит за конспирация не остана незабелязан от Big Brother и той го наказа с имунитет.

Първоначалният списък с номинирани включваше цели осем Съквартиранти – Мегз, Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана, Дани Златков и Цуни. Заради новата седмична мисия, която превърна Къщата в офис на телевизия, Мегз се превърна в изпълнителен директор и това ѝ даде по-специални права в Къщата. По време на живото предаване Големият брат повери именно на нея тежката задача да спаси двама Съквартиранти от номинации и дизайнерката посочи Дани Златков и самата себе си. Така финалният списък на застрашените от изгонване включва Сашка Васева, Ваня Щерева, Антон Стефанов, Тото, Джулиана и Цуни, а кой от тях ще напусне шоуто в понеделник, зависи само от зрителите на NOVA.

Не пропускайте развитието на седмичната мисия в дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.