Гледайте този уикенд в предаването с водещи Мира Иванова и Лора Крумова интересни гости по актуални теми

В събота в “Събуди се” по NOVA зрителите ще видят специалното интервю, което кметът на Хасково Добри Беливанов даде за водещата Мира Иванова. Той отказа да подаде оставка, след като името му беше замесено в политическата афера “Кумгейт“. 

Актрисата от “Откраднат живот“ Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров - откровено за връзката и любовта си.

В рубриката “Говори с Ива“ пред Ива Софиянска – Божкова застава внучката на легендата на българския театър и кино Тодор Колев. Спомени за дядо ѝ и как се наследяват талантът и гените на великия актьор –очаквайте интервюто в съботния ефир.

За най-силната връзка - тази на майка и дете, пред Мира Иванова ще се изповяда фолк дивата Мария и ще покаже дъщеря си Марая. Коя е каузата на Мария и защо си тръгна от VIP Brother, зрителите  ще видят тази събота.

В късите си разкази Мария Йотова разказва историята на българин, който седем години лежа в гръцки затвор, обвинен в убийство. Жертвата се оказа жива, а 7 години по-късно българинът е у дома си. Как се започва живот на чисто и как се оцелява в гръцки затвор – отговорите във видеото на Мария Йотова.

Една от най-красивите актриси на българското кино - Теодора Духовникова,  ще бъде гост на Лора Крумова в предаването тази неделя. Актрисата се изповядва пред водещата за най-новата й роля в киното – във филма “Вездесъщият“, и ролите в живота и на сцената.

Голямата уста Татяна Дончева коментира политическите процеси в държава.

Един човек, който рядко дава интервюта. Виктор Калев – актьорът с много лица, тази неделя застава пред зрителите на Нова телевизия в интервю на Лора Крумова.

Историята на Галя Щърбева е със Симона Величкова – Мис България, която заряза светския живот и модните подиуми и избра да живее на село.

От момичето, което плени сърцата ни с таланта си в X Factor, до жената, която отряза косата си в последния си видеоклип, за да се освободи от грешките, Жана Бергендорф извървя дълъг път в музикалната си кариера. Изпълнителката пред Мариян Станков – Мон Дьо - за славата, наркотиците, любовта и бъдещето. Отблизо новата Жана буквално ще ви влюби в себе си.

Миролюба Бенатова представя: Разработка “Глиган” – преследван заради вярата.

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя с водещи Мирослава Иванова и Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.