Темите и гостите в сутрешния блок в събота от 8.00 ч. по NOVA

“Събуди се” в събота по NOVA търси отговор на въпроса как журналистиката се озова под прицел, а ден след скандала в студиото на “Здравей, България” следва равносметката на  управляващите. Зрителите ще видят и специалното интервю, което кметът на Хасково Добри Беливанов даде за водещата Мира Иванова. Той отказа да подаде оставка, след като името му беше замесено в политическата афера “Кумгейт“.  В предаването ще  видите още:

Актрисата от “Откраднат живот“ Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров - откровено за връзката и любовта си.

В рубриката “Говори с Ива“ пред Ива Софиянска – Божкова застава внучката на легендата на българския театър и кино Тодор Колев. Спомени за дядо ѝ и как се наследяват талантът и гените на великия актьор –очаквайте интервюто с Теодора Кулева в съботния ефир.

За най-силната връзка - тази на майка и дете, пред Мира Иванова ще се изповяда фолк дивата Мария и ще покаже дъщеря си Марая. Коя е каузата на Мария и защо си тръгна от VIP Brother, зрителите  ще видят тази събота.

В късите си разкази Мария Йотова разказва историята на българин, който седем години лежа в гръцки затвор, обвинен в убийство. Жертвата се оказа жива, а 7 години по-късно българинът е у дома си. Как се започва живот на чисто и как се оцелява в гръцки затвор – отговорите във видеото на Мария Йотова.

Не пропускайте "Събуди се" в събота от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.