Актрисата от "Откраднат живот" и волейболистът са влюбени и повече от щастливи

Актрисата от хитовия медицински сериал "Откраднат живот" Ралица Паскалева даде първото си телевизионно интервю в компанията на новата си половинка - волейболистът Теодор Салпаров, в ефира на "Събуди се". Пред Василена Гръбчева двамата влюбени разказаха за запознанството си, връзката и бъдещите си съвместни планове. 

Откраднати мигове зад кулисите на "Откраднат живот" (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Нашето влюбване се случи много естествено и красиво. Това е най-хубавото от тази връзка - че е много естествена", каза Теодор за старта на отношенията между него и Ралица.

"Едно от първите неща, които ми харесаха в него, беше, че е забавен и слънчев човек", сподели Ралица за първите си впечатления от волейболиста. 

Най-новата двойка – Ралица Паскалева и известен спортист (СНИМКИ)

"Запознах се със сина на Теодор - Жори. Той е прекрасно дете - изключително сензитивно и възпитано. Мисля, че се разбираме много добре и това ме радва, защото той е част от Теодор. Радвам се, че се запознах и с майката на Жори - прекрасен човек, с когото също съм в много добри отношения", коментира Ралица. 

Какво още разказа влюбената двойка за отношенията си гледайте във видеото. 

Не пропускайте и новия епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" този вторник от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.