Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В битката за чисто новия автомобил в играта "На крачка от късмета" тази събота участваха Виктор Добрев от Стара Загора, Моника Бухчева от Добрич и Мартин Кътев от село Дърманци.

20 - годишната щастливка Моника премина първа по пътеката в играта и се сдоби със страхотния Citroen Elysee в шоуто на 7 октомври по NOVA. Първата крачка направи благодарение на монета номер 3. След това с по две крачки монети 10 и 12, избрани от нейните конкуренти, я изпратиха директно в пълния с екстри нов автомобил.

Моника работи като сервитьор. В шоуто я придружаваха нейните родители, които споделиха радостта ѝ от голямата печалба.

Две дами се бориха за максимална печалба от 84 000 лева в играта "Сейфове" тази събота. По нищо не личеше, че участничките Ивайла Манова от София и Милена Антонова от Севлиево са конкурентки, тъй като започнаха играта хванати за ръце. С много емоции и повишен адреналин дамите започнаха да отварят щедрите сейфове, от които за броени минути Ивайла се сдоби с 12 000 лева, а Милена с 13 000 лева. Два символа "Х" един след друг отвори Ивайла и напусна играта с половината от печалбата си – 6000 лева. Късметлийката Милена пък добави още 2000 лева към сумата си преди да се изправи пред златните сейфове на Национална лотария.

Те ѝ дадоха златния шанс да утрои печалбата си и да грабне 45 000 лева. Без колебание Милена попадна на символ "х3" в сейф номер 2, а след това мигновено улучи и другия сейф със символа за утрояване. Така щастливката си тръгна доволна от играта с утроена печалба от 45 000 лева.

С парите 33-годишната Милена иска да заведе семейството си на екзотична почивка на Малдивите. Билетът, който й осигури незабравимото преживяване в студиото, е "Кеш х 20".

Тази събота големият победител в играта "МЕГА ДЖАКПОТ" Костадин Налбантов игра за впечатляващия джакпот от 2 милиона и 400 хиляди лева в шоуто. Късметлията е на 54 години от село Борино.

След като "Колелото на късмета" спря на сектора с огромната печалба, Костадин се изправи пред сферите, даде 3 верни предположения и си натрупа 20 000 лева. Последва грешка, но участникът рискува, даде още две верни предвиждания и печалбата му стана страхотните 30 000 лева. Без колебание Костадин продължи напред и късметът го споходи с чудесна БОНУС печалба – 5-дневна почивка за двама в Тайланд. След това още едно вярно предвиждане увеличи печалбата му с 10 000 лева.

Късметлията беше решен да играе докрай и рискува още веднъж, но за съжаление сгреши и си тръгна с половината от печалбата си – 20 000 лева.

54-годишният Костадин е безработен. Последно е работил в завод в чужбина. Играе през ден или когато има възможност. Той сподели, че гледа двама болни вкъщи и мечтата му е да може да направи платформа за инвалидни колички за дъщеря си в блока, в който живеят.