Един Съквартирант ще се опита да избяга от Къщата, а Big Brother ще наложи огромни санкции на звездите

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по NOVA ще станем свидетели на истински прецедент. За първи път в историята на шоуто един от Съквартирантите ще се опита да избяга от Къщата. За целта беглецът ще използва специалната капандура на Сашка Васева, а как се стигна до това радикално решение и какви ще бъдат последствията, предстои да разберем.

По ирония на съдбата, мисията, която имаше за цел да извиси духовно Съквартирантите, ще се превърне в повод за безпрецедентни действия от тяхна страна. След отказа на Сашка да изпъни своята част от поставената задача, Мегз също обяви на звездите, че не може да ходи с монашеските дрехи няколко дни, защото това ще се отрази негативно на бизнеса ѝ. Тази вечер ще видим как дизайнерката ще остане непоклатима в решението си, дори след молбите на останалите и многократните предупреждения от Big Brother, а това ще го принуди да вземе крайни мерки. Големият брат ще наложи нечувани санкции, а бедственото положение в Къщата ще изправи Мегз пред огромното недоволство на групата.

В невиждания хаос, който ще завладее Къщата, един от Съквартирантите ще се опита да омиротвори останалите, но в опитите си само ще успее да си навлече гнева на някои от тях. Това ще го накара да вземе крайно решение и той ще избяга през специалната капандура на Сашка Васева. Ще се справят ли звездите с извънредното положение и ще успеят ли да върнат беглеца обратно в Къщата? Ще пречупи ли тази постъпка непоклатимата Миглена или Съквартирантите ще заживеят на ръба на оцеляването, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.