Средствата ще бъдат използвани в помощ на развитието на 720 деца, живеещи в институции

Актьори, музиканти и други популярни лица са посланици на доброто във Вечер на добродетелите. Елена Петрова и Кирил Ефремов ще бъдат водещи на осмото издание на благотворителното събитие, организирано от фондация “За Нашите Деца“, което ще се проведе на 23 октомври в София. Тази година каузата е играта, защото чрез нея най-добре се стимулира развитието на едно дете.

“За мен е прекрасно, че мога да бъда съпричастна към “Вечер на добродетелите“! Знам, че тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно, както казва Питър Пан! Хората, които работят и щедростта на гостите на тази вечер са именно хората, които носят надежда и вяра!“, казва Елена Петрова.

Играта е ключовият начин, чрез който децата в ранна възраст от 0 до 7 години опознават света и учат. С набраните средства фондация “За Нашите Деца“ ще реализира програмата “Аз играя и мечтая“, с която ще насърчи развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепи връзката с възрастните, които се грижат за тях.  То ще зарадва и развълнува гостите си с разнообразна програма, която ще донесе наслада за всички сетива.

“За мен играта е начин да виждам и опознавам света. Докосна ме каузата на фондация "За Нашите Деца“ и се вълнувам, че ще стана част от събитието “Вечер на добродетелите“. Защото вярвам с цялото си сърце, че ние трябва да бъдем промяната, която искаме да видим в света около нас“, допълва Кирил Ефремов

Разнообразна програма, която включва участия от световноизвестни български артисти, ще пренесе гостите на събитието в прекрасния свят на изкуството, като същевременно ни накара да се замислим за това как веки от нас може да допринесе за едно по-добро общество, където повече деца растат в сигурна семейна среда. Сред участниците във “Вечер на добродетелите 2017“ са: Марио Хосен, наричан "българският Паганини“. Той ще се включи ексклузивно в програмата и ще разкаже със своята цигулка история, която ще докосне и най-тънката струна на всяка душа;  Валери Иванов – Жокера ще демонстрира световно ниво на илюзионисткото изкуство и ще накара дори и невярващите да повярват в магията; Миро със своя харизматичен и дълбок глас ще събуди мечти за емоционални пътешествия дори отвъд върха на планината; Калин Вельов и Funky Miracle представят едно многообразие от стилове - фънк, рок, джаз, соул, фюжън, сред които се открояват невероятен ритъм и фънки звучене.