Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother във вторник от 21.00 ч. по NOVA

Цветелин Маринов - Цуни е поредният Съквартирант, който напусна най-известната Къща по волята на зрителите. Пред Ники Кънчев бизнесменът сподели, че наистина се е виждал с Александра Богданска. Неговата прогноза за победител в шоуто е Тото, а Шеф Петров е човекът, който го е предал.

Снимки от живото предаване на елиминациите може да видите ТУК

Застрашените от изгонване Шеф Петров, Мегз и Цуни отвориха Пощенската кутия на номинираните и отговориха на провокативните въпроси на своите Съквартиранти на живо пред очите на зрителите. Първа пред звездите и зрителите застана Мегз. На въпроса на Big Brother към Съквартирантите “Mислите ли, че Мегз е полезен играч за групата?“, нито един от тях не гласува положително.

Цуни пък заяви, че репликите му по адрес на Александра не са клюкарстване, а обсъждане и не пожела да отговори на Даниел защо го е излъгал, че с Алекс да се виждали извън Къщата. Последен на горещия стол застана скандалния Шеф Петров. Той призна, че не таи лоши чувства към Тото и рапърът винаги може да разчита на неговата подкрепа.

Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother във вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.