Петима Съквартиранти са номинирани за изгонване от Къщата

Изключително емоционални моменти от живота на Съквартирантите в най-известната Къща излязоха наяве по време на живото предаване в сряда. Big Brother постави седмична мисия “Моята голяма луда българска сватба“, която превърна Дани и Алекс в младоженци, а на всички останали раздаде отговорни задачи, свързани със сватбата на годината. Преди да застанат пред олтара, влюбените трябваше да се сгодят, а за целта Big Brother предостави на Дани изключително красив пръстен за неговата любима. Александра каза заветното “Да”, а завладяна от щастливи емоции, младата двойка се замисли дали да не помоли Големия брат за истинска сватба и така да скрепи връзката си завинаги. Дали мисията наистина ще се превърне в началото на съвместния живот на Дани и Алекс, предстои да разберем съвсем скоро.

След номинациите цели седем Съквартиранти се оказаха застрашени от изгонване. Съдбите на Шеф Петров, Мегз, Дани Златков, Ваня, Алфредо,Тото и Енджи се оказаха в ръцете на бъдещите младоженци, а късметът спаси Шеф Петров и Дани Златков от евентуално напускане в понеделник. Така останалите пет звезди ще се изправят един срещу друг в битка за зрителско одобрение.

Не пропускайте приготовленията за сватбата на Алекс и Дани в дейли епизода в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.