Певецът разказа за предстоящия си концерт в Зала 1 на НДК в "На кафе"

Певецът и жури в X Factor Любо Киров показа своя дом на Зейнеб в "На кафе" и разказа за своето участие в музикално шоу №1, както и за големия концерт "Знам", който му предстои на 10 ноември в Зала 1 на НДК.

"Не бях правил такава серия от големи концерти. Мисля, че българската музика заслужава да бъде подкрепяна с големи концерти и се радвам, че това се случи. Бургас, Пловдив и Варна бяха страхотни концерти. Сега е краят на турнето. Ще изпълним най-добрите неща на 10 ноември в НДК - абсолютно на живо със страхотни музиканти. Радвам се на почти продадена зала - има останали малко билети и това е страхотен комплимент за мен" - сподели Любо за предстоящия му концерт "Знам". 

Освен това певецът коментира и първия лайв концерт на X Factor. "Част от състезанието е да си тръгват хора. Въпреки че хората са различни и много талантливи, не можем да излизаме извън регламента. Трябва да отпадат хора, за да остане само един накрая." 

Какво още разказа Любо в "На кафе", може да видите във видеото. 

Снимки на финалистите на X Factor може да видите ТУК

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.