Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother този вторник от 21.00 ч. по NOVA

Ваня Щерева е поредният Съквартирант, напуснал най-известната Къща по волята на зрителите. При Ники Кънчев тя призна, че е щастлива от решението на зрителите, защото не мисли, че има какво повече да покаже, освен още разправии с Шеф Петров. Първото интервю на Ваня можете да гледате този вторник в “На кафе“.

Снимки от елиминациите може да видите ТУК

По време на живото предаване зрителите станаха свидетели и на приказната сватба на Дани и Алекс. Двамата си казаха заветното “Да“, но само няколко часа по-късно преживяха първия си семеен скандал. Дали заради насъбралите се емоции, или действително засегнат от пренебрежението на съпругата си по време на първата им брачна нощ, Дани обвини Алекс в безразличие, но след това бързо изгладиха нещата помежду си отново.

Не пропускайте старта на новата мисия в Къщата в дейли епизода на VIP Brother този вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.