Съквартирантите се преобразяват в анимационни герои за новата си седмична мисия

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA драмите и острите противоречия отново ще се настанят в Къщата на Big Brother. Новата седмична мисия ще превърне звездите в анимационни герои, а поредният саботаж от страна на Мегз ще принуди Big Brother да вземе драстични мерки срещу непрестанните изисквания на дизайнерката.

По темата

Новата седмична мисия на Съквартирантите ще изпълни детската им мечта да се превърнат в анимационни герои. Всеки от тях ще влезе в обувките на любимите персонажи на всички деца, а някои от звездите ще получат тайна мисия или персонална задача в рамките на седмичната мисия. Мегз също ще трябва да се превъплъти в анимационен герой, който отговаря на характера ѝ, но първоначалната еуфория от задачата бързо ще премине и дизайнерката отново ще откаже да носи костюма, който Big Brother е приготвил за нея. Изморени от непрестанните откази и саботажи на Мегз, Съквартирантите ще я нападнат, а Големият брат ще предприеме строги мерки и ще я превърне във фантома на Къщата. Какво означава това и как ще реагира Миглена на тежкото наказание, предстои да разберем.

Отново в рамките на мисията, Сашка ще трябва да влезе в ролята на медена питка. Певицата с изненада ще установи, че е напълняла драстично в предаването и ще си обещае да се подложи на строга диета, но дали нейният пословичен апетит ще го позволи, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Ваня Щерева напусна най-известната Къща по време на живото предаване снощи. Писателката е поредният изгонен по волята на зрителите участник, а пред Ники Кънчев тя сподели, че се радва от факта, че няма да вижда Шеф Петров повече.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.