Не пропускайте дейли епизода този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Шеф Петров, Алфредо, Марги Хранова, Тото и Джулиана са застрашените от изгонване звезди във VIP Brother тази седмица. Това стана ясно след безпрецедентни номинации очи в очи, който се проведоха на живо тази вечер.

Във VIP Brother live тази сряда зрителите видяха и събитията, които последваха в Къщата след възлагането на новата седмична мисия на Съквартирантите. Всеки от тях влезе в ролята на анимационен герой и получи индивидуална или тайна мисия. Шеф Петров имаше за задача да бъде номиниран от всички звезди, но след номинациите очи в очи тя приключи неуспешно и Петров получи служебна номинация. В дейли епизода утре ще видим какви са задачите на останалите и ще успеят ли да се преборят за луксозен седмичен бюджет или отново ще живеят на ръба на нищетата.

Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.