Влизането на музикалната икона на Балканите в Къщата ще бъде повече от зрелищно

Тази вечер във VIP Brother от 21.00 ч. по NOVA една истинска легенда ще прекрачи прага на най-известната Къща. Феноменалната Лепа Брена ще има специална задача към Съквартирантите, а изпълнението ѝ ще бъде зрелищно. Освен емоциите от влизането на Лепа Брена, звездите ще се борят с непосилната задача да изпразнят басейна за една нощ, само с помощта на чаши за вода, а финалът на седмичната мисия ще даде отговор на така важния въпрос – успя ли да отслабне Сашка Васева с 5 килограма.

По темата

Влизането във VIP Brother на музикалната икона на Балканите ще доведе Съквартирантите до истинска еуфория. Те ще трябва да посрещнат Лепа Брена по необикновен начин – чрез конкурс за двойници на певицата, а самата тя ще влезе в ролята на жури и ще излъчи победител. Всички задружно ще се впуснат в песни, танци и приготовления за голямото събитие, а смехът и забавлението ще бъдат повече от сигурни. Как най-голямата почитателка на Лепа Брена в Къщата ще реагира на новината и кой ще стане победител в конкурса, журиран от самата легенда, ще разберем още тази вечер.

В дейли епизода довечера ще видим и изпълнението на непосилната задача на Съквартирантите – да изпразнят басейна за една нощ, служейки си само с чаши за вода. Първоначалната готовност бързо ще премине в забавни молби на звездите към Big Brother, а един Съквартирант ще изуми всички с готовността си да приключи успешно задачата с цената на всичко.

Краят на седмичната мисия ще даде отговор и на така важния въпрос успя ли Сашка да свали 5 килограма и успешна ли е тайната мисия на Маргарита и Алфредо. След няколко дни, прекарани в непрестанни забележки и опити за ограничаване на храната, Медената питка отново ще се качи на кантара, а какво ще покаже той и колко процента от бюджета успяха да извоюват Съквартирантите за следващата седмица, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.