Участвай в играта и можеш да спечелиш награда

Кой е вашият фаворит за победител във VIP Brother 2017? Това е един от най-често задаваните въпроси сред феновете на риалити шоуто, които се вълнуват за динамичните събития между обитателите на най-известната Къща в България. Дани, Алекс, Сашка Васева, Мегз, Тото, Енджи, Джулиана, Шеф Петров, Даниел Златков или Маргарита Хранова – гласувай в анкетата на сайта на шоуто nova.bg/vipbrother и можеш да спечелиш награди.

Всички, които участват в играта от 23 октомври до 6 ноември (включително), имат възможност да спечелят книгата с любовни разкази от популярни български автори "Обича ме, не те обича". Наградата за големия победител е среща на живо с един от Съквартирантите след бляскавия финал на VIP Brother 2017.

Участието в играта е след регистрация на сайта nova.bg/vipbrother. Гласувай за твоя фаворит за победител във VIP Brother 2017 и можеш да спечелиш награда, а печелившите участници ще бъдат обявени на 7 ноември 21017 г. на официалния сайт на риалити шоуто.  

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.