Реакциите след последните номинации превръщат две приятелки във врагове преди големия финал на 10 ноември

Тази вечер във VIP Brother live от 21.00 ч. по NOVA Боливуд ще завладее Нови хан, а звездите ще се превърнат в индийски актьори на хитовия сериал “Малката Джулка“. Приятелките Джулиана и Енджи ще се изправят в пряк сблъсък една срещу друга след последните номинации в Къщата, а някои Съквартиранти ще се възползват от този конфликт, за да уредят личните си сметки.

Мисия “Сериал” е една от най-емблематичните мисии във VIP Brother и тази година тя отново ще завладее сърцата на Съквартиранти и зрители. Звездите ще трябва да се превъплътят в индийски актьори и да превърнат сериала “Малката Джулка“ в абсолютен хит на сезона. Те ще трябва за кратко време да овладеят до съвършенство така важните за индийското кино драматични погледи, мимики и танци, а в каква роля ще влезе всеки от тях и ще има ли недоволни от своите герои Съквартиранти, предстои да разберем.

В живото предаване снощи звездите се номинираха за последен път преди големия финал на 10 ноември. Последните номинации протекоха по нов регламент и всеки Съквартирант трябваше да посочи най-достоен и най-недостоен победител в този сезон на шоуто. След множество изненади и болезнени изказвания Шеф Петров, Тото и Дани Златков събраха най-голям брой отрицателни точки и ще се борят за оставане в Къщата на първите двойни елиминации в понеделник. Съквартирантите също имаха възможността да изгледат на живо номинациите, а тази вечер ще видим последвалите реакции.

Отношенията между близките приятелки Джулиана и Енджи са все по-обтегнати през последните дни. Джули става все по-близка с Алекс и често критикува диетоложката зад гърба ѝ. Именно номинацията на Енджи към Маргарита за най-достоен Съквартирант ще се окаже катализатор във взаимоотношенията между двете и тази вечер ще станем свидетели на истинска буря, която Джули ще разрази в Къщата срещу доскорошната си най-близка приятелка. Отрицателната точка на Енджи за Шеф Петров също ще се окаже проблем и той ще използва създалата се ситуация, за да разчисти и своите собствени сметки с красивата ливанка. Как ще се развият отношенията между тримата и ще повлияят ли те на предстоящата мисия, ще разберем още тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.