Мащабната продукция дава заявка да се превърне в един от най-добрите български сериали

Приключиха снимките на новия български проект на NOVA и Dream Team "Дяволското гърло". Сериалът е поредната авторска продукция на NOVA, заснета с изключително качествена техника от ново поколение. Поредицата дава заявка да се превърне в един от най-добрите български сериали и има амбицията да излезе на международния пазар.

"Два месеца в планината с Владо не си свалихме кубинките и пистолетите, но се надявам хората да усетят цялата страст и отдаденост, която вложихме" - споделя главната героиня Теодора Духовникова, която ще видим в ролята на агент от ДАНС, за снимачния процес на най-новия български сериал.

До момента на българския пазар не е имало разследваща криминална драма - жанр, който е популярен в цял свят. Сериалът се снима почти изцяло извън София – в Родопите. В него има мистика, приключения, емоции, но най-вече се засягат общочовешките теми: предателство, приятелство и любов. 

"Мога да кажа, че има завръщане към българското кино. Адмирации за NOVA, затова че подкрепя на всичките си платформи филмовото производство в България. Историите, разказани през киното, са нещо, което зрителите винаги обичат. Очаквайте скоро в ефира на NOVA новия сериал "Дяволското гърло" - допълни продуцентът на криминалната драма Евтим Милошев. 

В главните роли влизат Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на мащабната продукция. Актьорският състав включва и нови лица, както и актьори от Смолянския театър.