Гледайте този уикенд в предаването "Събуди се" с водещи Мира Иванова и Лора Крумова интересни гости по актуални теми

Победителят от VIP Brother ще бъде специалният гост в предаването тази събота. Кой спечели любовта на зрителите на NOVA – очаквайте при Мира Иванова.

В предаването ще гостува главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. В седмицата на поредни взривени банкомати и разкрити банди очаквайте в студиото отговорите на всички въпроси и може ли МВР да се справи с престъпността.

Министърът на културата на Македония Робърт Алагозовски ще даде първото си интервю за българска медия пред репортера на "Събуди се" Василена Гръбчева. Какво мисли за историята и за отношенията между България и Македония - ще чуем от интервюто му.

В рубриката "Говори с Ива" пред Ива Софиянска – Божкова ще говори Румина Андонова –Тасевска. Историята на една Мис България, която се отказа от короната на сцената, за да роди три деца на футболиста Дарко Тасевски и да се окичи с короната на майка.

В неделя при Лора Крумова очаквайте министъра на енергетиката Теменужка Петкова по темата ще издържи ли енергийната система на България и други проблеми на сектора.

За най-горещия стол в държавата говори заместник-министърът на здравеопазването – Мирослав Ненков. Само ден след избирането на нов здравен министър - какви са приоритетите в здравеопазването ни и остава ли д-р Ненков в министерството или ще се върне като анестезиолог във ВМА.

В рубриката "Къси разкази" Мария Йотова представя темата "Ленин срещу графитите" - история за сблъсък на поколения и идеологии. Какво се случва, когато една идея  застане срещу една идеология?

Лора Крумова ще разговаря и с актьора Алек Алексиев - за родината, знамето и четата и кои са модерните воеводи и техните каузи.

Силвия Кацарова на една обещана среща с Мариян Станков – Мон Дьо. Тя се ражда като Силвер, но става популярна в България като Силвия. Изпяла е някои от най-красивите песни за любов, влюби се на 57 и се омъжи повторно. Двамата разговарят за религията и времената, в които живеем, за любовта, прошката и живота такъв, какъвто е.

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя с водещи Мира Иванова с Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.