Почитателите на поредицата дискутираха с актьорите темите, които ги вълнуват

Актьорите от хитовия сериал на NOVA "Откраднат живот" се срещнаха с техните фенове. Оказа се, че сред почитателите им  има  най- много деца, които благодарение на сериала, са се запалили по лекарската професия.

Снимки от срещата с актьорите на "Откраднат живот" може да видите ТУК

"Много съм развълнувана от присъствието на толкова много деца. За колегите ми не е тайна, че обожавам децата", разкри Диана Димитрова, която изпълнява ролята на д-р Огнянова.

В специалното събитие се включиха някои от най-обичаните лица на хитовата продукция, сред които Юлиан Вергов, Ралица Паскалева, Емил Марков, Йоана Буковска-Давидова, Деси Бакърджиева, Марта Вачкова, Моньо Монев, Наум Шопов, Луиза Григорова и Диана Димитрова. Зрителите успяха да вземат автографи и да се снимат с любимите си герои от българската поредица.  Събитието тази година ще даде възможност на хората да задават въпроси и да дискутират темите, които ги вълнуват с каста и водещия – Даниел Цочев. 

"Това е чиста любов", сподели развълнувана актрисата Марта Вачкова по повод на емоциите от срещата с нейните почитатели.

Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот: Чуждо тяло" от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.