Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Десетки късметлии от различни части на България грабнаха чекове за крупни печалби от щедрите билети и лото игри в предаването на Национална лотария на 11 ноември по NOVA. Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха внушителната сума от 521 602 лева.

Страхотна печалба от 100 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони“ накара Радослав Митев от село Бяла река да повярва в мечтите си. “Чувствам се щастлив. С печалбата ще си купя дом във Велико Търново“, каза късметлията, когато грабна чек за разкошната сума.

100 000 лева си спечели и Кристиян Кукунджиев от град Пловдив. Късметлийски за него бе билет “Супер Лото + 2017“. Чекове за печалби от 50 000 лева грабнаха Натали Илиева от град Добрич от билет “Американско Бинго 2“ и Евелина Стаматова от град Пазарджик от билет “Златните пирамиди 5“.

Късметлията Веселин Цветков от град Шумен увеличи банковата си сметка със страхотната сума от 20 000 лева благодарение на играта Лото 5/35 “Златната топка“. Това се случи след като участникът успя да уцели и петте изтеглени числа във второ теглене. Със същата сума забогатя и Бисер Станоев от град Самоков, но благодарение на билет “Silver & Gold“.

С по 10 000 лева увеличиха финансите си Иванка Янчева от село Варвара от билет “Супер Лото + 2017“, Марияна Илиева от град Червен бряг от билет “Двойно кафе“, Александър Русков от град Стара Загора от билет “Златните пирамиди за милиони“, Димитър Митков от село Горен Чифлик от билет “Кеш Кръстословици 2“ и Иван Георгиев от град Берковица от билет “Златната 7“.

Трима късметлии останаха на едно число разстояние от джакпота в размер на 2 000 000 лева, включващи КЪЩА, спортна кола и 10-дневна почивка в Дубай в играта “Лото 6 от 47“. Христо Маслев от град Варна, Николина Стоева от село Калчево и Мелиха Ахмедова от град Търговище си спечелиха по 5000 лева.

По 11 открити думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ донесоха печалби от 5000 лева на Емил Христов от град Перник, Гошо Найденов от град София, Никола Венков от село Главатар и Цветелина Цветкова от град Момин проход.

Билет “Лото + 2017“ зарадва с печалби от 5000 лева Сали Алиев от село Добри дял и Цветан Гайдарски от град Видин. Печалби от 5000 лева ще харчат и Фани Асенова от село Галата от играта „Лото спорт“, Михаил Рибаров от град Ямбол от билет “Супер Лото + 2017“ и Митка Христова от град София от билет “Златните пирамиди 5“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.