Гледайте комедията “Бетовен 4” от 13.00 ч. и романтичната лента “Вкусът на любовта” от 15.00 ч. днес по NOVA

Приключенията на най-известния санбернар в света на киното продължават в комедията “Бетовен 4” днес от 13.00 ч. по NOVA. Този път палавото куче случайно е разменено по време на разходка в парка с Микеланджело – едно послушно изложбено куче от имението “Седжуик”. Семейство Нютън не могат да повярват в преобразяването на Бетовен, докато истинският Бетовен за малко не срутва имението. Дали семейство Нютън ще открие размяната и ще се прибере ли Бетовен вкъщи?

Пред труден избор и размяна на местата ще преживее и популярната актриса от сериалите “Адвокатите” и “Анатомията на Грейс” Марла Соколоф в романтичната лента  “Вкусът на любовта”: 25 ноември, събота, 15.00 ч. по NOVA. Марла влиза в ролята на Уенди наследява винарска изба от баща си и това я отвежда на красиво приключение. Тя се влюбва в чаровния Крис, който се оказва син на нейния най-голям конкурент. В същото време Уенди трябва да реши дали да продаде винарната или да я запази и развие.

Не пропускайте развръзките в комедията  “Бетовен 4” от 13.00 ч. и романтичната лента “Вкусът на любовта” от 15.00 ч. днес по NOVA.