Актрисата разказа за своя живот пред Василена Гръбчева в “Събуди се”

Зрителите я познават като  д-р Огнянова от хитовия български сериал “Откраднат живот”. Коя е личността зад екранния образ в реалния живот, провериха журналистът Василена Гръбчева и операторите Милен Цанков и Благой Момчилов специално за “Събуди се”.

Диана Димитрова е художник, писателка и актриса. Самата тя обаче не се възприема като литературен творец, а просто е създала “детските книги, които някой трябваше да ги напише”.

“Мечтата ми беше да ме приемат в Художествената академия и направих всичко възможно, за да стане, но по-късно осъзнах, че искам да се занимавам с нещо различно, защото рисуването е много интровертно занимание, за разлика от актьорството. Така се озовах в НАТФИЗ.”, разкрива Диана Димитрова.

“Като малка много се биех с по-големите момчета”, споделя актрисата и признава, че по душа е мъжкарана.

“Актьорският текст и задачи канализират моята енергия”, разказа Диана Димитрова

“Общото между мен и д-р Огнянова от “Откраднат живот” е любовта ми към децата”, разкрива Диана Димитрова и разказва, че сериалът я е направил много по-разпознаваема сред хората, което от една страна я радва, но от друга я притеснява.

“Любовта ми с доцент Банков, както всяка една любов ще стигне докрай”, загатва с усмивка актрисата и се шегува, че не можа да каже как се целува Юлиан Вергов, а само неговия екранен образ.

Скоро зрителите ще имат възможност да видят Диана Димитрова в новия български филм "Дъвка за балончета", който тръгва по кината у нас на 8 декември благодарение на "Лента".

"В "Дъвка за балончета" играя с Владо Ганев, който ми е любимият актьор", сподели актрисата.

Какво още разказа Диана Димитрова за своя живот на екрана и извън него, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте как ще се развият отношенията между д-р Огнянова и доцент Банков в “Откраднат живот: Чуждо тяло” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.