Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Д-р Романова се изправя пред неочаквано професионално предизвикателство с личен характер в  “Откраднат живот: Чуждо тяло”. В премиерния епизод на  българския сериал тази вечер по NOVA в болница “Свети Кирил” постъпват мъж с тумор на главата на панкреаса в напреднал стадий. Единственият му шанс да оцелее е изключително рискова операция, но д-р Романова заявява, че ще го оперира. По-късно тя разкрива, че пациентът е бившият й съпруг, а това предизвиква опасенията на нейните колеги дали ще се справи със сложната операция и ще доведе до намесата на доц. Банков. Какво ще направи директорът на МБАЛ “Свети Кирил” в тази ситуация?

Неприятни изненади от личен характер очакват и сестра Жекова, която ще научи нелицеприятни факти за Васко. Той обаче не престава да ухажва главната сестра. Дали Жекова ще продължи да поддържа отношения с него? 

Д-р Хинова също ще постави съпруга си в патова ситуация, съобщавайки му решение, което е взела за сурогатната майка на бъдещето им дете. Как ли ще реагира Мазов? 

Не пропускайте премиерния епизод 40 на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.