Не пропускайте финала на четвърти сезон на 22 декември от 20.00 ч. по NOVA

Броени дни преди финала на четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Чуждо тяло“, който ще се излъчи на 22 декември по NOVA, един от ключовите герои ще напусне завинаги спешното отделение. В пет епизода, които зрителите ще видят от понеделник до петък, двама от обичаните лекари ще си кажат “да“, а други ще решат да поемат по свой път. За първи път Виолета Захариева ще използва манипулация, за да спаси репутацията на директора на болницата, който ще попадне в центъра на кризисна ситуация. 

В предстоящите епизоди д-р Огнянова ще изненада доцент Банков с новината за дете, която ще внесе промяна в бъдещите им отношения. Ваня - сурогатната майка, която носи детето на д-р Хинова и доцент Мазов, ще продължи да се бори за нови позиции в дома и семейството им, а сестра Жекова ще заложи бъдещето си на карта заради Васко.

Тази седмица феновете на “Откраднат живот: Чуждо тяло“ могат да споделят емоциите на актьорския състав в поредица от гостувания в ефира на NOVA. Във вторник Деси Бакърджиева ще получи пожелания за своя рожден ден и ще разкаже за какво мечтае тази година в рубриката “Денят на …“ с Никол Станкулова. Повече за трансформациите на Виолета Захариева ще научите от гостуването на Йоана Буковска-Давидова в “Здравей, България“ на 20 декември. На 21 декември Ралица Паскалева ще говори за любовта в сериала и извън него, а ден след финала Юлиан Вергов ще сподели преживяванията на екипа на най-успешния медицински сериал  пред Лора Крумова в “Събуди се“. 

Не пропускайте дългоочаквания финал на “Откраднат живот: Чуждо тяло“ на 22 декември, както и петте епизода от понеделник до петък, от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.