Седмото издание за наградите на Фондация "Енчо Керязов" ще се състои на 17 март в Арена Армеец

Благотворителната инициатива "Нощ на звездите", организирана от световноизвестния цирков акробат Енчо Керязов, ще се състои на 17 март в "Арена Армеец" за седма поредна година. Той гостува заедно с известната певица Михаела Филева в "На кафе", където двамата разказаха повече детайли около гласуването и спектакъла. 

"Комисията беше много затруднена тази година. Подадени бяха над 400 кандидатури в трите категории - Изкуство, Образование и Спорт. Всяка година събитието добива все по-голяма популярност и събира все повече кандидатури. Този факт няма как да не ни радва, но това е и много голяма отговорност и тежест за комисията, която избира децата" - разказа Енчо Керязов. 

"Решението за тази година вече е взето и децата са избрани от няколко седмици. Свързали сме се с тях и преподавателите им и са поканени на спектакъла, където ще бъдат отличени. Освен нашата стипендия има и фирми, които също ще ги наградят" - допълни още акробатът и еквилибрист. 

"Неотдавна бях дете и знам колко е ценно някой да повярва в теб, особено жури като това, което избира тези деца. Наградените деца могат да бъдат следващите големи спортисти или музиканти на България" - сподели защо участва в инициативата звездата Михаела Филева. 

Участници от над 10 държави ще участват в събитието, както и редица родни звезди, сред които - Христо Мутафчиев, Славин Славчев, 4 Magic, Бон-Бон, Петър Янев и "Орфикус", Сорина Богомилева, Георги Пеев, Нели Атанасова, Александър Сано и други. 

Билети за събитието може да намерите ТУК

NOVA е медиен партньор на събитието.