Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра “Семейни войни“ участваха отбора на Къркочкови и семейство Спандеви. Това бе пето поредно участие на семейство Къркочкови и големият въпрос бе дали те ще успеят да станат петкратни победители в играта “Семейни войни“.

Въпросителната падна бързо, защото Къркочкови спечелиха първите четири рунда и поведоха с 292:0 точки. Едва в петия рунд Спандеви записаха точки за престиж, за да оформят крайния резултат от 292:267 точки в полза на Къркочкови.

В “Бързи пари“ победителите добавиха още 1000 лева към сметката си и 5000 бонус, заради петте си поредни победи. Така семейството от София си тръгва от играта с 10 000 лева и много положителни емоции.

От тази вечер зрителите ще станат свидетели на битка между нова порция звездни отбори, като срещу тях ще изправим някои от най-любимите и успешни семейства от последните сезони на играта.

В днешния епизод на “НеСемейни войни“ ще видим отбора на Футболистите воден от легендарния треньор Димитър Пенев, подкрепен от Вили Вуцов, Жоро Вратарчето, Христо Йовов и Сашо Александров – Кривия. Срещу тях ще излязат самоковците от семейство Галеви, водени от атрактивния си капитан Ради.

Кой ще победи - гледайте в “НеСемейни войни“ с водещ Цветомир Иванов тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес