Той гостува заедно с водещия на предаването Цветомир Иванов в "На кафе"

Днес стартира нова серия специални епизоди на предаването "Семейни войни" - "НеСемейни войни" от 18.00 ч. пo NOVA. Водещият Цветомир Иванов, както и един от звездните участници в отбор "Футбол" - Вили Вуцов гостуваха в "На кафе" и разказаха какво могат да очакват зрителите  в новите епизоди.

"Тази вечер в "Несемейни войни" започват футболистите. Интересното е, че на 21 март те ще срещнат отбора "Висока топка". След спортистите продължаваме с музика - имаме отбор "Естрада" и "Рок" - там големият сблъсък е на 28 март" - разказа Цветомир Иванов. 

По темата

"В предаването беше интересно как големи спортисти, които са свикнали да играят само за победа, не бяха дошли в предаването за да побеждават, а за да се забавляват. Поздравявам целия екип на "Семейни войни", защото то е едно от най-позитивните предавания в ефир" - пък сподели Вили Вуцов. 

В специалното издание на “НеСемейни войни“ този четвъртък едни срещу други ще се изправят участниците в несемейния отбор от футболни звезди и многократните шампиони семейство Галеви. В ролята на капитан на тим “Футбол” влиза легендарният треньор Димитър Пенев, който ще води към победата Христо Йовов, Георги Петков, Александър Александров и Вили Вуцов.

В другите епизоди на предаването участие ще вземат Тити Папазов, Любо Ганев, Георги Младенов и братята Валентин и Георги Братоеви, музикантите Христо Кидиков, Росица Кирилова, Маргарита Хранова, Петя Боюклиева, Кристина Димитрова, Милена Славова, Дичо, Димо от ПИФ, Звезди от Ахат и Влади Тотев.

Какво още разказаха Вили Вуцов и Цветомир Иванов, както и кой победи в мини играта, може да видите във видеото. 

Не пропускайте специалните “НеСемейни войни” днес от 18.00 ч. по NOVA.