Дани Спартак получава възможност да се изправи срещу Иван в кулинарен дуел

Тази вечер от 21.00 ч. в Hell’s Kitchen България по NOVA, шеф Ангелов ще предизвика креативността на професионалистите. Дани Спартак ще получи възможност за така желания от него кулинарен дуел с Иван, а самият Иван ще направи своя дебют в червения отбор.

Креативността е сред най-важните качества, които един професионален готвач трябва да притежава и тази вечер шеф Виктор Ангелов ще тества креативността на участниците по изключително забавен начин. Той ще им покаже нагледно как една и съща тема може да има различни брилянтни интерпретации, а след това участниците сами ще сформират двойки – един от червения отбор срещу един от синия. Общата тема на предизвикателството ще бъде черноморски риби и всяка двойка ще получи определен вид такава. Шеф Ангелов ще опита всяка интерпретация и ще присъди точка на отбора, чийто състезател е предоставил по-добрата чиния. В това предизвикателство Дани Спартак ще получи възможност за пряк кулинарен дуел с Иван, а кой от двамата ще се представи по-добре, предстои да разберем. Победителите от  предизвикателството ще получат забавна вечер на караоке, а загубилите ще трябва да приемат цял камион с доставки от хранителна верига „Фантастико“ и да подготвят всички заготовки за предстоящата вечеря.

Вечерята ще предостави и нова възможност пред преместения в червения отбор Иван. Той ще има шанса да докаже на себе си, на шеф Ангелов и на сините, че неговото място категорично е в Hell’s Kitchen България, а дали ще успее да се справи, кой отбор ще претърпи поражение и кой ще е третият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.