Най-близките хора на Филип, Светла и Дани ги посещават в ресторанта, но само един от тях получава възможност да прекара време с тях

Тази вечер от 21.00 ч. по NOVA е полуфиналът на Hell’s Kitchen България. Финалната тройка – Филип, Дани и Светла, ще получат възможност да видят за малко най-близките си хора, но само победителят от предизвикателството ще може да прекара целия следобед с тях. Вечерната резервация ще премине по необикновен начин – всеки един от финалистите ще заеме мястото на шеф Ангелов и ще се превърне в последна инстанция в ресторанта на Hell’s Kitchen, а в края на епизода ще станат ясни и двамата, които ще се изправят един срещу друг на големия финал утре.

Изключително тежко предизвикателство очаква Филип, Дани и Светла тази вечер. Най-близките им хора ще прекрачат прага на ресторанта и тримата финалисти ще могат да ги прегърнат за малко, но само победителят от предизвикателството на шеф Ангелов ще има възможността да прекара с тях целия следобед. Самото предизвикателство ще бъде с повишена трудност. Филип, Светла и Дани ще трябва да пресъздадат авторско вегетарианско ястие на шефа, само чрез опитване. Кой от тях ще се доближи максимално до вкуса и презентацията, познавайки най-много съставки в многокомпонентната чиния, предстои да разберем.

Вечерната резервация ще премине по напълно различен начин. Днес ключовата дума ще бъде “лидерство“ и всеки един от тримата финалисти ще застане за определено време на мястото на шеф Ангелов, превръщайки се в последна инстанция на Hell’s Kitchen България. Докато Филип, Светла или Дани са на паса, останалите ще изпълняват поръчките, заедно с шеф Койчев и шеф Димова, но су-шефовете ще имат и тайна задача – да залагат бомби в ястията, които издават, за да проверят дали човекът на паса внимава достатъчно за всичко.

В края на епизода ще научим имената и на двамата финалисти в Hell’s Kitchen България, а кои ще бъдат те ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Само ден преди големия финал на състезанието, шеф Ангелов обяви и кастингите за втори сезон на Hell’s Kitchen България за отворени. Всички желаещи могат да се запишат като попълнят формата за участие ТУК.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.