Не пропускайте големият финал на кулинарното състезание в момента по NOVA

Финалът на най-голямото състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България е в момента по NOVA. Двамата финалисти Дани Спартак  и Филип са на крачка от битката спечелване на голямата награда в първия сезон на кулинарното риалити. Какви изпитания им е подготвил шеф Виктор Ангелов, завесата повдига Ивомира Пехливанова специално за Новините на NOVA. 

По темата

18 професионални готвачи се впуснаха в най-голямото кулинарно приключение в кариерата си, преследвайки една цел – да впечатлят строгия шеф Ангелов.

“Аз съм човек, който държи нещата да се случват по начина, по който си ги представям. 13;05 Вярвам, че когато човек изисква, тогава подобрява средата около себе си”, споделя известния кулинар. 

Най-достойни да се борят за наградата от 100 000 лева и договор в ресторанта на Виктор Ангелов се оказаха френските възпитаници Дани Спартак и Филип. Бившият личен готвач на френския посланик се изправя срещу собственика на ресторант за френска кухня. 

“Бях сигурен, че ще стигна до финала. Просто не вярвах, че ще ми коства толкова много усилия, нерви и викове”, заявява Дани Спартак .

“Минах през пълен ад”, разкрива Филип.

Двамата финалисти обещават за финалния дуел в кухнята да приготвят най-острите си ножове. 

“Ще се раздадем много и двамата. Постарали сме се, менютата са много хубави, костваха ни много усилия. Ще победи по-добрия професионалист”, разказва Дани. 

“Много се радвам, че съм точно срещу Дани Спартак. Това е може би наистина единственият ми голям конкурент. Пълен перфекционист. Изключително добре изпипва всеки детайл”, споделя Филип.  

За първи път в предаването двамата ще трябва да влязат в ролята на организатори, разполагащи с цял екип от професионалисти зад себе си. Но с това изненадите за тях не свършват.

“Вярвам, че ще се раздадат. Те ще бъдат хората, които ще изискват и всъщност сега ще си проличи дали времето, което прекарах три месеца с тях е било напразно както за мен, така и за тях”, смята шеф Виктор Ангелов. 

Кой от двамата ще бъде излезе последен като победител от Hell’s Kitchen България - финалната битка е в момента по NOVA. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.