Гледайте комедията “МХП: Маймунски Х-тремни постижения“ от 13.00 ч. и спортния екшън “Синьо увлечение” от 14.50 ч.

Екстремни приключения със сноуборд и сърф надпревари очакват зрителите с филмовата програма в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. любимото на малки и големи шимпанзе Джак се впуска в овладяването на нов спорт в комедията “МХП: Маймунски Х-тремни постижения“. След вълнуваща година, прекарана в игра на хокей със "Сиатъл Симианс" и обучение да кара скейтборд, в тази щура лента от създателите на хитовата филмова поредица “Въздушният Бъд” Джак овладява и сноуборда. Филмът съчетава екшъна на сноуборда и екстремния спорт с криминалната комедия и е част от популярната серия кино продукции за маймуната спортист. Новите умения на симпатичното шимпанзе се оказват доста полезни, когато се съюзява с двама братя, оставени сами вкъщи, срещу двама много лоши престъпници.

Кино маратонът продължава с красиви гледки от тропическия рай на Хавай, но и с напрегнати обрати в борбата на човека с високите вълни в спортния екшън “Синьо увлечение” днес от 14.50 ч. Много критици определят филма като една от най-добрите ленти, посветени на сърфа като спорт и философия заедно с “Точка на пречупване” и “В божиите ръце”.

Красивата Кейт Босуърт влиза в ролята на Ан Мари - отлична сърфистка, която обаче е претърпяла ужасна травма. Въпреки това Ан Мари е готова да се пребори с най-опасните вълни и най-агресивните си съперници. С помощта на приятелките си тя започва дългия път към желаната победа, но животът й се променя, когато среща Мат…

Не пропускайте развръзките в комедията “МХП: Маймунски Х-тремни постижения“ от 13.00 ч. и спортния екшън “Синьо увлечение” от 14.50 ч. днес по NOVA.