Най-странното предложение за брак изненадва всички

Време за много важни решения и време за промяна в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ” тази седмица от понеделник до петък, в 22.30 ч. по NOVA.

Най-странното предложение за брак ще озадачи приятелите, но какво ще се случи след голямата изненада? Кой е кандидат младоженецът, желано ли е предложението и дали любимата му ще поиска да свърже живота си с него завинаги? Горчиви или сладки - отговорите тепърва ще изплуват от чашите, пълни с шампанско.

Изненади, но от съвсем друго естество е приготвил Коко за своя приятел Митко. Най-забавният съквартирант не може да понесе факта, че неговият добър приятел страда толкова много след раздялата със Стефания. Коко е решен да върне доброто настроение на Митко и да го зарадва, каквото и да му струва това. Ще успее ли или ще постигне обратния ефект?

Едно друго дългогодишно приятелство е на път да се разпадне, след появата на нов човек в обкръжението на Стела и Зара. Стела се чувства пренебрегната и предадена. Кой подлага на изпитание приятелството между двете? И какъв ще е резултатът от вмешателството?

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY